SCHILDERSBEDRIJF DENNIS SYBEN
SCHILDERSBEDRIJF DENNIS SYBEN
maak van Uw huis een thuis!
06 15 14 59 91
Charlotte van Bourbonstraat 14 Weert | Bekijk
schildersbedrijf-dennissyben.nl Kleur, interieur en design

Kleur, interieur en design.

Slide background
Slide background
Slide background

Concept.
Steeds meer mensen zoeken naar een persoonlijke, warme, leuke verandering in hun interieur. Net die unieke stijl die perfect past bij u.
Steeds meer klanten vroegen mij hoe ik toch zulke unieke interieurs kan bedenken, ontwikkelen en uitvoeren. Van een strakke kamer met witte muren, naar een warme kamer met leuke details, mooie kleuren aan de muren en een passend geheel. Het antwoord: dit is mijn passie en mijn vak!
In de afgelopen 10 jaar heb ik mij ontwikkeld Van schilderen en behangen tot complete interieur inrichtingen met goed inzicht in kleurindeling en combinaties maken hiervan.

Vanuit het advies wat ik gaf bij het schilderen van bijvoorbeeld een huiskamer kwamen er steeds meer details bij. Het gaat uiteindelijk om het totaalplaatje dat u het ultieme thuisgevoel geeft.

Net als op tv.
Interieur programma’s zijn al jaar en dag erg populaire programma’s op tv. Het huis wordt door een professioneel klusteam grondig aangepakt. Ja, daar komt een investering bij kijken. Maar wat veel mensen niet weten is dat je bij Dennis Syben voor een betrekkelijke kleine investering de mooiste resultaten kunt bereiken.

Voor elk budget.
Of u nu op zoek bent naar sfeer op de muren tot een complete styling van uw inrichting en interieur. Dennis Syben is van alle markten thuis. Omdat hij al 10 jaar ervaring heeft en al heel wat interieurs op zijn naam heeft staan, weet hij dat mensen vooraf graag een idee willen hebben van het kostenplaatje. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van een aantal factoren. Iedereen heeft specifieke wensen en de ene huiskamer of slaapkamer is nu eenmaal groter als de andere. Ook de verschillende materialen hebben verschillende prijzen. Daarom komt Dennis bij u thuis voor een adviesgesprek en een vervolggesprek compleet met moodbord en offerte. Daarna is de keus aan u.

Stappen Wat houdt het in? Tijd Prijs
Adviesgesprek Bezoek bij u thuis om kennis te maken en de wensen door te spreken. 1,5 uur € 45 excl. 21 % btw
Uitwerking concept Aan de hand van het adviesgesprek is er een moodbord ontwikkeld waarin de mogelijkheden en stijl besproken wordt. Aan de hand hiervan wordt er ook de offerte doorgelopen. Nadat alle stappen doorgelopen zijn kijken we samen verder naar de vervolgstappen en het gewenste budget. 1,5 uur € 45 excl. 21 % btw