SCHILDERSBEDRIJF DENNIS SYBEN
SCHILDERSBEDRIJF DENNIS SYBEN
maak van Uw huis een thuis!
06 15 14 59 91
Charlotte van Bourbonstraat 14 Weert | Bekijk
schildersbedrijf-dennissyben.nl Verkoop Klaar Maken

Verkoop Klaar Maken.

Schildersbedrijf Dennis Syben is sterk in het verrichten van werkzaamheden aan woningen die in de verkoop staan om deze verkoop klaar te maken voordat men het te koop aanbiedt.
In Amerika is het helemaal een trend en ook in Nederland is het sterk op komst.


Wat wordt hiermee bedoeld?

Als u uw huis wilt verkopen, liggen uw kansen beter als u het huis eerst verkoop klaar maakt. Kritisch bekijken wat er storend is aan de huidige situatie, maar ook aan de uitstraling van het interieur. Potentiële kopers zijn zeer gevoelig voor allerlei zaken.

Mensen kijken kritisch rond in uw huis en zien soms dingen die de verkoper misschien door de loop der jaren niet meer ziet. Dit kan van alles zijn, o.a. van een kapot ruitje tot gebreken aan kozijnen.


Plussen en minnen.

Een potentiële koper geeft in zijn of haar gedachten een plus voor dingen die een voordeel zijn en voor nadelen een min. Uw taak is dan om te zorgen dat er zo weinig mogelijk nadelen zijn. Misschien kunt u niet alles veranderen aan uw minpunten, maar dat is ook niet erg. Er zijn veel zaken die u wel aan kunt pakken.


Te werk gaan

Wanneer er zaken kapot zijn aan uw huis is het raadzaam om deze te repareren. U bepaalt natuurlijk zelf hoe ver uw hierin gaat. Het huis krijgt hierdoor meer waarde en ook de uitstraling is stukken beter. Wanneer u vanuit financieel oogpunt geen grote reparaties aan kunt pakken, begin dan in ieder geval met de kleine dingen. Ook behang of schilderwerk, enkel glas, vochtkringen, loszittende klinken, klemmende deuren en ramen. Het zijn allemaal zaken die met weinig middelen op te lossen zijn, maar zeker wel effect hebben.